About media query please help

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

  **Your code so far**
/* file: index.html */
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <meta charset="utf-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
  <title>Photo Gallery</title>
  <link rel="stylesheet" href="./styles.css">
</head>
<body>
  <div class="header">
    <h1>CSS FLEXBOX PHOTO GALLERY</h1>
  </div>
  <div id="gallery">
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/1.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/2.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/3.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/4.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/5.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/6.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/7.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/8.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/9.jpg"/>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/css-photo-gallery/10.jpg"/>
  </div>
</body>
</html>
/* file: styles.css */
* {
box-sizing: border-box;
}

body {
margin: 0;
font-family: Arial;
background: #EBE7E7;
}

.header {
text-align: center;
padding: 32px;
background: #E0DDDD;
}

#gallery {
display: flex;
flex-direction: row;
flex-wrap: wrap;
justify-content: center;
align-items: center;
padding: 0 4px;
}

#gallery img {
width: 25%;
height: 300px;
object-fit: cover;
margin-top: 8px;
padding: 0 4px;
border-radius: 10px;
}

@media  (max-width: 800px) {
#gallery img {
  width:50%;

}
@media (max-width: 600px){
#gallery img {
  width:100%;

}
}
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Step 21

Link to the challenge:

Hi

Your media query code passes for me.

Are you using Safari?
If so, you’ll probably need to try another browser.

Safari is causing this kind of problem for a few of the challenges in the new curriculum.

I had the same problem - passed the first media query but not the second one, despite the code being exactly the same layout. It wouldn’t pass on Google Chrome, but did pass on Microsoft Edge. Do what KittyMac says and try different browsers.

thank you its was helpful, Microsoft edge solved it all