Can someone please tell me where I have gone wrong?

Tell us what’s happening:
I have tried following youtube but of no use. If someone can offer the solution and explanation that would be great.

Thank you

  **Your code so far**
/* file: index.html */
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
  <meta charset="UTF-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
  <title>Balance Sheet</title>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./styles.css">
</head>
<body>
  <main>
    <section>
      <h1>
        <span class="flex">
          <span>AcmeWidgetCorp</span>
          <span>Balance Sheet</span>
        </span>
      </h1>
      <div id="years" aria-hidden="true">
        <span class="year">2019</span>
        <span class="year">2020</span>
        <span class="year">2021</span>
      </div>
      <div class="table-wrap">
        <table>
          <caption>Assets</caption>
          <thead>
             <td></td> 
            <tr>

             <th>
          
                <span class="sr-only year">2019</span> 
                <span class="sr-only year">2020</span> 
                 <span class="sr-only year"> 2021</span>
            
        
              <th>
      
                <span class="sr-only year">2019</span> 
                <span class="sr-only year">2020</span> 
                 <span class="sr-only year">2021</span>
           
              <th>
                <span class="current"> 2019</span> 
                <span class="current">2020</span> 
                <span class="current">2021</span>
                </th>
            </tr>
             
          </thead>
          <tbody>
          </tbody>
        </table>
        <table>
        </table>
        <table>
        </table>
      </div>
    </section>
  </main>
</body>
</html>
/* file: styles.css */

  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/102.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Step 11

Link to the challenge:

Remember to add closing </th> tags

you are supposed to create only one span element in each th element

You only need to add one span element to each of your th elements.

You’ve added the current class to some span elements.
Biut the current class should be added to the th element.

Thanks I tried doing that but i started getting errors on my class attribute “sr-year only”.

Thanks. Do I add the “sr-year only” classes between the span element or within the th?

See my post on your other forum thread.