Can someone please tellme how to fix this

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.
i dont know what im doing wrong can someone please show me how to fix this

  **Your code so far**

<h2>CatPhotoApp</h2>
<main>
<img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt"a business cat wearing a necktie".>

<p>Kitty ipsum dolor sit amet, shed everywhere shed everywhere stretching attack your ankles chase the red dot, hairball run catnip eat the grass sniff.</p>
<p>Purr jump eat the grass rip the couch scratched sunbathe, shed everywhere rip the couch sleep in the sink fluffy fur catnip scratched.</p>
</main>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:93.0) Gecko/20100101 Firefox/93.0

Challenge: Add Images to Your Website

Link to the challenge:

When you assign an attribute a value in HTML, there must always be an equals sign (=) in-between. You have:

<img
  src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg"
  alt"a business cat wearing a necktie".
>

I’m also not sure what that period (.) is doing after the final quote.

In any case, when I fix that, your code passes for me.

thanks so much i know this mistake seems so minor to you but this really helped go further really appreciated

We were all there once, we remember how tough it is. And really, the silly mistakes never go away completely - we just get better at finding them.

Keep grinding I hope you get whatever you are striving for in programming