Can you guide me what's wrong with my code

Tell us what’s happening:

Describe your issue in detail here.

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <section>
        <h2>Cat Photos</h2>
        <!-- TODO: Add link to cat photos -->
        <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>
        <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Lists</h2>
        <h3>Things cats love:</h3>
        <ul>
          <li>cat nip</li>
          <li>laser pointers</li>
          <li>lasagna</li>
        </ul>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.">
          <figcaption>Cats <em>love</em> lasagna.</figcaption>  
        </figure>
        <h3>Top 3 things cats hate:</h3>
        <ol>
          <li>flea treatment</li>
          <li>thunder</li>
          <li>other cats</li>
        </ol>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/cats.jpg" alt="Five cats looking around a field.">
          <figcaption>Cats <strong>hate</strong> other cats.</figcaption>  
        </figure>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Form</h2>
        <form action="https://freecatphotoapp.com/submit-cat-photo"

<!-- User Editable Region -->

      <input type="text" name="catphotourl" placeholder="cat photo URL">

<!-- User Editable Region -->

        </form>
      </section>
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.1.0; SAMSUNG SM-G610F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) SamsungBrowser/22.0 Chrome/111.0.5563.116 Mobile Safari/537.36

Challenge Information:

Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 40

You appear to have created this post without editing the template. Please edit your post to Tell us what’s happening in your own words.
Learning to describe problems is hard, but it is an important part of learning how to code.
Also, the more you say, the more we can help!

Hi @a_siddiqui22

The opening form tag is missing a closing angled bracket.

Happy coding

Hello @a_siddiqui22 !

Your code passed fine on my end.

Perhaps check for any extensions, dark mode and disable them to submit.

Clear the cache and cookies.

Or, try a different browser.

Wishing you continued good progress!