Cat Photo App step 16

can anyone tell me why this code is not running?
This is the step:
# Step 16

Before adding any new content, you should make use of a section element to separate the cat photos content from the future content.

Take your h2, comment, p, and anchor (a) elements and nest them in a section element.

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
   <section>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>Click here to view more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a>.</p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a></section>
    </main>

Welcome to our community!
Post your code in order to make it possible to help you.
What you have published here is not a code, but what the code produced on the screen.

I’ve edited your code for readability. When you enter a code block into a forum post, please precede it with a separate line of three backticks and follow it with a separate line of three backticks to make it easier to read.

You can also use the “preformatted text” tool in the editor (</>) to add backticks around text.

See this post to find the backtick on your keyboard.
Note: Backticks (`) are not single quotes (').

Hi! Welcome to the forum!

In future, please use the ‘ask for help’ button, it should appear after failing the lesson a few times. It will automatically make a post with your formatted code and a link to the lesson.

For now, please make a reply with a link to the lesson.

As for your code, is this all of it? It looks like you have deleted the closing tags for the <html> and <body> elements. This will cause the code to not pass the test.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.