"Crea un media"

No me permite completar el ejercicio, diciendome que los tres puntos estan incorrectos, cuando no es así.
Ya que después de verificar, mi código es correcto.

p { font-size: 20px; } /* Only change code below this line */ @media (max-height: 800px){ p { font-size: 10px; } } /* Only change code above this line */

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis tempus massa. Aenean erat nisl, gravida vel vestibulum cursus, interdum sit amet lectus. Sed sit amet quam nibh. Suspendisse quis tincidunt nulla. In hac habitasse platea dictumst. Ut sit amet pretium nisl. Vivamus vel mi sem. Aenean sit amet consectetur sem. Suspendisse pretium, purus et gravida consequat, nunc ligula ultricies diam, at aliquet velit libero a dui.


<style>
p {
  font-size: 20px;
}

/* Only change code below this line */
@media (max-height: 800px){ 
p {
  font-size: 10px;
}
}
/* Only change code above this line */
</style>

<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis tempus massa. Aenean erat nisl, gravida vel vestibulum cursus, interdum sit amet lectus. Sed sit amet quam nibh. Suspendisse quis tincidunt nulla. In hac habitasse platea dictumst. Ut sit amet pretium nisl. Vivamus vel mi sem. Aenean sit amet consectetur sem. Suspendisse pretium, purus et gravida consequat, nunc ligula ultricies diam, at aliquet velit libero a dui.</p>
 Google chrome Versión 79.0.3945.130 (Build oficial) (32 bits)

El agente de usuario es: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.130 Safari/537.36

Desafío: Crea un media query

Enlaza al desafío:

Hi @diemontefusco !

Welcome to the forum!

The code you have shared works on my end. Please ensure that you have disabled any extensions that interface with the freeCodeCamp website (such as Dark Mode and Ad Blocker), and set your browser zoom level to 100%. Both of these factors can cause tests to fail erroneously.

Ya tengo deshabilitadas todas las extensiones, también lo puse en idioma Inglés y deshabilite el modo oscuro, sigue sin funcionar :c

Can you try a different browser?

I am testing your code on google chrome without extensions and it works for me.

Works with microsoft edge, thank you so much!

1 Like

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.