Css not working for main tag

I’m styling but it’s not working for my main tag. and I don’t know how to get both HTML and CSS in this topic. I put them in a zip file but I can’t drag it in.

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/73.0.3683.75 Safari/537.36.

Link to the challenge:

Hi @royalgreen50

Saw your previous post in HTML CSS

If you’re working in codepen you could copy the link to your pen and paste it here so we can take a look. People will try and point you in the right direction w/out giving you flat out solution.

If it’s telling you you can’t paste links yet just paste the link and take off the https protocol and put in some spaces. Something like this;
codepen io /royalgreen50 /pen /

1 Like

Thanks for your help. I will try that.

Or you could post the link in the HTML-CSS forum. Seems there are a lot of people there willing and trying to help you.
The link will make it easier for them.

https://codepen.io/you/pen/aMQWVg

so there it is. I don’t know how to get it to my post.

ok so maybe I do. Its in there.

Yes, it’s there.

Let’s hold off on styling for a moment. You have a few typos in your HTML some of which will affect your ability to style.
In the HTML section click on the down arrow in the upper right corner and then click on ‘Analyze HTML’. Use that to fix/correct your code.

Btw, you have a typo in the CSS section when you try and style the main id.
If you compare the main block with the image block you’ll see something after #main and before the curly brace that you don’t have for #image. And as you know, #image is working and #main is not.

Wow what a miss. ok Its fixed and up. time for me to eat. thanks for the help.

You’re welcome. Glad to help.