Form Element Mystery

Form Not Working
I’ve read through everyone’s questions about this same issue with the form element. I’ve typed it exactly as it says to and the test runs and says I need to add an attribute to the action. I’ve tried doing it in another browser like some suggested 6 years ago in this forum but that didn’t work either. I guess the issue never got resolved.

  **My code so far**

<h2>CatPhotoApp</h2>
<main>
<p>Click here to view more <a href="#">cat photos</a>.</p>

<a href="#"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>

<p>Things cats love:</p>
<ul>
  <li>cat nip</li>
  <li>laser pointers</li>
  <li>lasagna</li>
</ul>
<p>Top 3 things cats hate:</p>
<ol>
  <li>flea treatment</li>
  <li>thunder</li>
  <li>other cats</li>
</ol>
<form action="/https://www.freecatphotoapp.com/submit-cat-photo">  
<input type="text" placeholder="cat photo URL">
</form>    
</main>
  **browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/14.1.2 Safari/605.1.15

Challenge: Create a Form Element

Link to the challenge:

You are not suing a relative url, remove the slash in front of your url

hey, there is a / in front of your link in the action element. Try removing that and see if it works

Thank you. I did what you suggested and at first it didn’t work. I think I may not have had the form closed properly. In any case I had two issues but your suggestion is what I was missing. Thank you.

Thank you! I also did not have the form element closed properly. But yours was the missing piece I didn’t know I was doing wrong. Thank you!