I don't understand where i'm going wrong

i don’t understand where i’m going wrong

CatPhotoApp

Relaxing cat.

Kitty ipsum dolor sit amet, shed everywhere shed everywhere stretching attack your ankles chase the red dot, hairball run catnip eat the grass sniff.

Purr jump eat the grass rip the couch scratched sunbathe, shed everywhere rip the couch sleep in the sink fluffy fur catnip scratched.


<h2>CatPhotoApp</h2>
<main>
<img src=“https://bit.ly/fcc-relaxing-cat” alt="Relaxing cat.">
<p>Kitty ipsum dolor sit amet, shed everywhere shed everywhere stretching attack your ankles chase the red dot, hairball run catnip eat the grass sniff.</p>
<p>Purr jump eat the grass rip the couch scratched sunbathe, shed everywhere rip the couch sleep in the sink fluffy fur catnip scratched.</p>
</main>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/84.0.4147.105 Safari/537.36.

Challenge: Add Images to Your Website

Link to the challenge:

Hi . I’m not sure but you might wanna check up your quotation marks. Look at the ones used on the exercise.

2 Likes

When you copy code from a solution or from elsewhere in the forum, the quotation marks can change.

Screenshot_2020-08-09_08-59-10

As you can see in the correct answer,
attribute names, e.g. src have a red color,
attribute values, e.g. "https..." have a blue color.

In the wrong answer,
the attribute value is red too,
meaning there is something wrong with the value.