I reseted the code 2 times and still the same error

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

  **Your code so far**
<body>
<header>
  <h1>Tournaments</h1>
</header>
<article>
  <h2>Mortal Combat Tournament Survey Results</h2>
  
  <!-- Add your code below this line -->
  
  <!-- Changed code-->
  <p>Thank you to everyone for responding to Master Camper Cat's survey. The best day to host the vaunted Mortal Combat tournament is <time datetime="2016-09-15">Thursday, September 15<sup>th</sup>.</time> May the best ninja win!</p>
  
  
  <!-- Add your code above this line -->
  
  <section>
    <h3>Comments:</h3>
    <article>
      <p>Posted by: Sub-Zero on <time datetime="2016-08-13T20:01Z">August 13<sup>th</sup></time></p>
      <p>Johnny Cage better be there, I'll finish him!</p>
    </article>
    <article>
      <p>Posted by: Doge on <time datetime="2016-08-15T08:12Z">August 15<sup>th</sup></time></p>
      <p>Wow, much combat, so mortal.</p>
    </article>
    <article>
      <p>Posted by: The Grim Reaper on <time datetime="2016-08-16T00:00Z">Thursday, September 15<sup>th</sup></time></p>
      <p>Looks like I'll be busy that day.</p>
    </article>
  </section>
</article>
<footer>&copy; 2016 Camper Cat</footer>
</body>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/102.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Standardize Times with the HTML5 datetime Attribute

Link to the challenge:

just move the closing time tag to before the dot not after it

still not working :confused: :frowning_face:

There’s a period after the </sup> tag i think is should not be there
might be the problem