Ive deleted the div tag and it stills doesnt work

Tell us what’s happening:

Your code so far


<body>
<header>
  <h1>Training</h1>
  <nav>
    <ul>
      <li><a href="#stealth">Stealth &amp; Agility</a></li>
      <li><a href="#combat">Combat</a></li>
      <li><a href="#weapons">Weapons</a></li>
    </ul>
  </nav>
</header>
<main>
  <section>

    <!-- Only change code below this line -->
    <figure>
      <!-- Stacked bar chart will go here -->
      <br><figcaption>
      Breakdown per week of time to spend training in stealth, combat, and weapons.
      </figcaption>
    </figure>
    <!-- Only change code above this line -->

  </section>
  <section id="stealth">
    <h2>Stealth &amp; Agility Training</h2>
    <article><h3>Climb foliage quickly using a minimum spanning tree approach</h3></article>
    <article><h3>No training is NP-complete without parkour</h3></article>
  </section>
  <section id="combat">
    <h2>Combat Training</h2>
    <article><h3>Dispatch multiple enemies with multithreaded tactics</h3></article>
    <article><h3>Goodbye world: 5 proven ways to knock out an opponent</h3></article>
  </section>
  <section id="weapons">
    <h2>Weapons Training</h2>
    <article><h3>Swords: the best tool to literally divide and conquer</h3></article>
    <article><h3>Breadth-first or depth-first in multi-weapon training?</h3></article>
  </section>
</main>
<footer>&copy; 2018 Camper Cat</footer>
</body>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/84.0.4147.135 Safari/537.36.

Challenge: Improve Chart Accessibility with the figure Element

Link to the challenge:

That code passes for me. Could you explain in greater detail which tests are failing for you?

Your code should not have any div tags.

This is the result I get with that exact code on this exact challenge from your post:

Is your current code somehow different from the code in your first post in this thread?

no it is the same code

I’d consider trying

  1. logging out and back in again
  2. clearing your browser cache
  3. disabling extensions
  4. using a private window
  5. using a different browser