Learn Basic CSS by Building a Cafe Menu - Step 27

Tell us what’s happening:

There seems to be a bug in the code that checks if the solution was correct. For this step,

needed to be changed to
. I changed it correctly but the solution checker doesn’t approve of my response

Your code so far

<!-- file: index.html -->
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="utf-8" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0" />
    <title>Cafe Menu</title>
    <link href="styles.css" rel="stylesheet"/>
  </head>
  <body>

<!-- User Editable Region -->

        <div class="menu">

<!-- User Editable Region -->

      <main>
        <h1>CAMPER CAFE</h1>
        <p>Est. 2020</p>
        <section>
          <h2>Coffee</h2>
        </section>
      </main>
    </div>
  </body>
</html>
/* file: styles.css */
body {
  /*
  background-color: burlywood;
  */
}

h1, h2, p {
  text-align: center;
}

.menu {
  width: 80%;
  background-color: burlywood;
  margin-left: auto;
  margin-right: auto;
}

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:124.0) Gecko/20100101 Firefox/124.0

Challenge Information:

Learn Basic CSS by Building a Cafe Menu - Step 27

1 Like

What is the error message you see, I tried your code and the solution checker approved it for me.

1 Like

Great work! I think you need to switch your ‘div’ and ‘main’ tags around. Move the class as well so it is still inside a ‘div’ tag. Happy Coding.

The message:
Sorry, your code does not pass. Keep trying.

Your div should still render. Make sure you haven’t malformed the <div> tag.

I literally copied your HTML and pasted it, and it works.

All in my mind now is this note at the beginning of the course:

Note: Some browser extensions, such as ad-blockers and dark mode extensions can interfere with the tests. If you face issues, we recommend disabling extensions that modify the content or layout of pages, while taking the course.

try clearing your cache, disabling extensions or for some cases here at the forum: trying a different browser solved the issue.

I tried it on my other computer (same Firefox browser) and it worked. Thank you for the help!