Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

Your code so far

<html>
  <body>
    <h1>CatPhotoApp</h1>
    <main>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>
        Click here to view more 
        <a href ="https://freecatphotoapp.com">cat photos.</a>
          </p>
      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/107.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

Link to the challenge:

Hi there, welcome to the forum.
This code shows a good try but you have made the period (dot) part of the link and it shouldn’t be.
Also make sure that the spacing is exactly as expected so that the final result in the preview pane looks like this

Click here to view more cat photos.

Hi,

For this step I’m also getting an error when formatting the cat photos text without a period. Below is my full code:

<html>

<body>
  <main>
    <h1>CatPhotoApp</h1>
    <h2>Cat Photos</h2>
    <!-- TODO: Add link to cat photos -->
    <p><a href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a></p>
    <a href="https://freecatphotoapp.com">link to cat pictures</a>
    <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg"
      alt="A cute orange cat lying on its back.">
  </main>
</body>

</html>

I did a bit of Googling around and found that it is following correct format. Can you please help point out what I’m missing?

Edit: Figured it out! Came across your previous post here: Guidance for making an HTML link within a paragraph element

1 Like