Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

Tell us what’s happening:
the code is saying it’s wrong and i haven’t include the href

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->

<!-- User Editable Region -->

      <p>See more <a cat photos </a> in our gallery.</p>
      <a href='https://freecatphotoapp.com'>link to cat pictures </a>

<!-- User Editable Region -->

      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/117.0.0.0 Safari/537.36 Edg/117.0.2045.31

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

Link to the challenge:

Correct. Look at the link you have already created below the p element in a previous step. Do you see how the opening a tag includes the href element? That’s what you need on the opening a tag for the link you are trying to create in this step.

Also, remember that a tag always begins with < and always ends with >. You need both on your opening a tag.

Try other quotation marks (Shift & 2).

In my personal code this could be the only thing making difference.

It could be successful…

You are right: He / she did not close the opening “-tag” => like this <a .

Actually you are absolutely right, even the quotation marks could be another suitable mistake.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.