Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

I am struggling to see where I am going wrong-
I keep getting a message saying it’s not correct and that ’ The link’s href value should be https://freecatphotoapp.com . You have either omitted the href value or have a typo.’

This is my code so far:

See morecat photosin our gallery.

link to cat pictures (with correct indentations).
<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->

<!-- User Editable Region -->

      <p>See more<a>cat photos</a>in our gallery.</p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com">link to cat pictures</a>

<!-- User Editable Region -->

      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/116.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

Hi there and welcome to our community!

There are two issues here:

  1. Your p element currently reads as ‘See morecat photosin our gallery.’ You need to ensure that there is a single space before and after your anchor element.
  2. You haven’t added the href attribute to the opening anchor tag.

How do I add it in here, I have it in the anchor line underneath. Do I put the href= with the website in the p element as well before cat photos?

Yes, you can add exactly the same href attribute to the new anchor element too. It doesn’t matter that you have it twice. As you progress through the steps you’ll be making further edits which will make more sense of it.

I have added it to my p element but it is now telling me all i should see in there is see more cat pictures in our gallery, I have added the href and link with cat photos at the end like i’ve seen on other posts but it is still saying it is incorrect. Is this likely to be a syntax error?

Could you share your updated code please?
You can use the Preformatted Text tool (</> icon or CTRL+e) to create two sets of triple backticks, between which you can paste your code. This will ensure that it displays correctly on the forum.

I’ve solved it now thank you. I had spaces where I shouldn’t have had them.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.