Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 13

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->

<!-- User Editable Region -->

      <p>See more <a href="https://freecatphotoapp.com">cat photos <a/> in our gallery.</p>
      <a href="https://catphotoapp.com">cat photos<a/>
      <a href="https://freecatphotoapp.com">link to cat pictures</a>

<!-- User Editable Region -->

      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/115.0.0.0 Safari/537.36 Edg/115.0.1901.188

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 13

Link to the challenge:

The only thing you are supposed to do in this step is delete the link below the p element. You appear to have added a link.

I would restart the step to get the original HTML back and then follow the instructions carefully.

Delete the additional link. If that doesn’t work you may have to refresh your device, or restart the step. And if that doesn’t work either, you may have to redact some of the spaces between the text and syntax. Please include lesson hints and instructions when posting on the forum, it will help the community better understand the issue. Goodluck! :heart_hands:

1 Like

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.