Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 14

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->

<!-- User Editable Region -->

      <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com" </a> in our gallery.</p>
      

<!-- User Editable Region -->

      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/114.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 14

Link to the challenge:

Hi there and welcome to our community!

It’s helpful if you can learn to describe what it is you’re struggling with so that we can better understand how to help you. Learning to describe issues is tricky but a vital skill in coding.

It looks like you’re trying to add a target attribute to your anchor element. You’ve added the attribute correctly but you’ve lost some of your other code in the process:

<p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com" </a> in our gallery.</p>

I would reset the step and then add the attribute again, without modifying any other part of the code.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.