Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 15 I don't know how to delete things... please I need clarification

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.
I don’t know how to delete things… please I need clarification.
Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>

<!-- User Editable Region -->

    <a href="https://freecatphotoapp.com" <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg"</a>v alt="A cute orange cat lying on its back."a

<!-- User Editable Region -->

    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/93.0.4577.62 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 15

Link to the challenge:

You’ve putten the a inside of the img, the img should be nested withing the a like this:
<a><img><a>
Try resetting the lesson and doing this with the instructions, remember to put the entire img inside of the a including the attributes, also remember to properly close your tags because you haven’t closed your a nor have you closed your img tag in this example.

Thank you. But does that include the “alt” tag too?

Yes, the alt is an attribute of the img tag so it belongs to it, if you add attributes, which for example look like class="hello", then they may not ever be separated from the tag, because they belong to it, so
<a><img </a> alt="...">
Would be invalid because the a can’t be inside of the img

Thank you, it worked. But I am still confused as to how to delete characters…I have to type an extra letter and delete one at a time…is that normal or??

1 Like

You mean that if you’re hitting backspace the character isn’t deleting? If this is the case you could maybe try resetting cache and deleting cookies.
Edit:
I’ve done some research and it might be that you are using the mobile/tablet version of fcc, if this is the case you could check out
this article the sources where I found this link are relatively old tho, so it might not be a problem anymore.

1 Like

Thank you so much for this🙂