Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 15

Tell us what’s happening:
I don’t see how my code is wrong. I even checked with chat GPT and it found no issues.

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>

<!-- User Editable Region -->

<a href="https://www.freecatphotoapp.com">
  <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">
</a>



<!-- User Editable Region -->

    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/16.3 Safari/605.1.15

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 15

Link to the challenge:

Welcome to the freeCodeCamp Forum. Your code looks right to me, too. Sometimes, when I have an issue like yours, I just reset and do it again. It usually accepts it then.
As well, sometimes, I have found, browser extensions cause a problem where the program does not recognize it is correct. I disabled my extension and it worked.
I hope this helps you. Happy coding! :slightly_smiling_face:

I reset the browser, still receive the same anchor error, is there a browser you recommend? I’m currently using safari.

1 Like

Changing the browser is not going to work because your href is not actually correct. You have www. In your href, but the challenge link does not include that. It has to be exactly like what the challenge tells you.

1 Like

Cody_Biggs is giving you the correct information. Sorry I missed that when I looked at your code.