Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 22

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

  **Your code so far**
<html>
<body>
  <h1>CatPhotoApp</h1>
  <main>
    <section>
    <h2>Cat Photos</h2>
    <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>Click here to view more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a>.</p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
    </section>

    <figure>
      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.">
</figure>

<section>

      <h2>Cat Lists</h2>
      <h3>Things cats love:</h3>
      <ul>
        <li>cat nip</li>
        <li>laser pointers</li>
        <li>lasagna</li>

</section>
  </main>

</body>
</html>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 22

Link to the challenge:

Hi

Your code passes for me, so this might be a browser problem.

Sometimes, just refreshing the page can solve the problem, so that’s worth trying first of all.
Also try clearing the browser cache.

Extensions (e.g. ad blockers), dark themes etc. can interfere with tests, so you can try disabling any browser extensions, themes etc.

If you’re using Safari, you might need to try a different browser - Safari has been causing some problems with the new curriculum.