Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 22

Tell us what’s happening:

Describe your issue in detail here.
The module says to add an img attribute after the
I’ve been trying and can’t figure it out

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <section>
        <h2>Cat Photos</h2>
        <!-- TODO: Add link to cat photos -->
        <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>
        <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Lists</h2>
        <h3>Things cats love:</h3>

<!-- User Editable Region -->

        <ul>
          <li>cat nip</li>
          <li>laser pointers</li>
          <li>lasagna</li>
          <img src="https://cdn.ffreecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate."
        </ul>
        

<!-- User Editable Region -->

      </section>
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/117.0.0.0 Safari/537.36 Edg/117.0.2045.60

Challenge Information:

Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 22

Every tag needs both a < and a >

Yes, but it is saying I need to add an img attribute after the ul attribute and everything I’m trying isn’t working.

Did you fix the missing > yet?

Yes I did. It’s still asking for an img attribute after the closing ul

What is your updated code?

The image is setup correctly now, but it should be outside of the <ul> element.

Please post your actual code instead of a picture.

You have the img element right before the </ul>, not right after.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.