Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 24

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.
I tried placing this ontop.
Can’t figure this out.

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <section>
        <h2>Cat Photos</h2>
        <!-- TODO: Add link to cat photos -->
        <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>
        <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Lists</h2>
        <h3>Things cats love:</h3>
        <ul>
          <li>cat nip</li>
          <li>laser pointers</li>
          <li>lasagna</li>
        </ul>

<!-- User Editable Region -->

        <figure>
          
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.
         <figcaption>Cats love lasagna.</figcaption>
          </figure>

<!-- User Editable Region -->

      </section>
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/113.0.0.0 Safari/537.36 Edg/113.0.1774.57

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 24

Link to the challenge:

You dont have a closing > for your img

You are also missing the ending " for your alt

Wow.

Thanks.

Cant believe I missed that.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.