Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 36

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.
For some reason, it keeps saying my Form element should have no HTML context between the form element tags and to remove them.
Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <section>
        <h2>Cat Photos</h2>
        <!-- TODO: Add link to cat photos -->
        <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>
        <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Lists</h2>
        <h3>Things cats love:</h3>
        <ul>
          <li>cat nip</li>
          <li>laser pointers</li>
          <li>lasagna</li>
        </ul>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.">
          <figcaption>Cats <em>love</em> lasagna.</figcaption>  
        </figure>
        <h3>Top 3 things cats hate:</h3>
        <ol>
          <li>flea treatment</li>
          <li>thunder</li>
          <li>other cats</li>
        </ol>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/cats.jpg" alt="Five cats looking around a field.">
          <figcaption>Cats <strong>hate</strong> other cats.</figcaption>  
        </figure>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Form</h2>

<!-- User Editable Region -->

<form> action= "https://freecatphotoapp.com/submit-cat-photo">
        </form>

<!-- User Editable Region -->

      </section>
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/110.0.0.0 Safari/537.36 Edg/110.0.1587.50

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 36

Link to the challenge:

Attributes should be inside the opening HTML tag. You’ve closed off the opening tag and then put the attribute inside the element, with a stray > after it.

got it thanks I missed that part

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.