Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 36

Tell us what’s happening:

I have tried everything to make the code work but it tells me that it does not pass because the form element has no content. Can anyone please help me figure this out?

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <section>
        <h2>Cat Photos</h2>
        <!-- TODO: Add link to cat photos -->
        <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>
        <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Lists</h2>
        <h3>Things cats love:</h3>
        <ul>
          <li>cat nip</li>
          <li>laser pointers</li>
          <li>lasagna</li>
        </ul>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.">
          <figcaption>Cats <em>love</em> lasagna.</figcaption>  
        </figure>
        <h3>Top 3 things cats hate:</h3>
        <ol>
          <li>flea treatment</li>
          <li>thunder</li>
          <li>other cats</li>
        </ol>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/cats.jpg" alt="Five cats looking around a field.">
          <figcaption>Cats <strong>hate</strong> other cats.</figcaption>  
        </figure>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Form</h2>

<!-- User Editable Region -->

        <form>
        <form action="https://freecatphotoapp.com/submit-cat-photo"></form>
        </form>

<!-- User Editable Region -->

      </section>
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/124.0.0.0 Safari/537.36

Challenge Information:

Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 36

1 Like

:balloon:Hello! Welcome to the forum!

Try removing the extra form element from your code.

Does this help?

Keep up the good progress!

Happy Coding! :slightly_smiling_face:

thanks for the feedback. Unfortunately it didnt work. Now it shows the following text: Your form element does not have an action attribute. Check that there is a space after the opening tag’s name and/or there are spaces before all attribute names.

1 Like

I think that second line is what you added. but, the challenge was to add that action attribute to that <form> element on the first line which was already there for you.

So you can remove the first line and the last
or
remove the second line and only add that action attribute to <form> tag in the first line.

Oh thank you this worked

2 Likes