Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 38

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

  **Your code so far**
<html>
<body>
  <h1>CatPhotoApp</h1>
  <main>
    <section>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>Click here to view more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a>.</p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
    </section>
    <section>
      <h2>Cat Lists</h2>
      <h3>Things cats love:</h3>
      <ul>
        <li>cat nip</li>
        <li>laser pointers</li>
        <li>lasagna</li>
      </ul>
      <figure>
        <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.">
        <figcaption>Cats <em>love</em> lasagna.</figcaption>  
      </figure>
      <h3>Top 3 things cats hate:</h3>
      <ol>
        <li>flea treatment</li>
        <li>thunder</li>
        <li>other cats</li>
      </ol>
      <figure>
        <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/cats.jpg" alt="Five cats looking around a field.">
        <figcaption>Cats <strong>hate</strong> other cats.</figcaption>  
      </figure>
    </section>
    <section>
      <h2>Cat Form</h2>
      <form action="https://freecatphotoapp.com/submit-cat-photo">
        <input type="text" name="catphotourl">
      </form>
    </section>
  </main>
</body>
</html>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/105.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 38

Link to the challenge:

welcome Milan to the forum.

We see you posted your code, but you haven’t posted a question with it?

Hi I´d like anybody to help. I do have here “catphotourl” but I´m suck somehow… Sorry now it works. Just refreshed. Cheers

I see you added the type attribute, which is great.
But why did you add the name attribute? (I do not see any request to do that in the exercise?)

Try removing the name attribute (& the value) and see if that works better for you.