Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 9

dont know whats happening i done it correctly i tried every way what is the problem

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>See more cat photos in our gallery.</p>
  <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg">

<!-- User Editable Region -->

<img src="cat.jpg"alt="A cute orange cat lying on its back">

<!-- User Editable Region -->

    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/109.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 9

Link to the challenge:

Hi there!

When I go to the challenge it asks me to add an alt attribute to the img presented, and its only one image. Why do you have 2?

Mod Edit: SOLUTION REMOVED

It is great that you solved the challenge, but instead of posting your full working solution, it is best to stay focused on answering the original poster’s question(s) and help guide them with hints and suggestions to solve their own issues with the challenge.

We are trying to cut back on the number of spoiler solutions found on the forum and instead focus on helping other campers with their questions and definitely not posting full working solutions.

you were supposed to add the alt attribute to this line
please click the reset button (which looks like an arrow turning) and make the change to the line shown in the editor (do not add a second img element)