Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 9

Tell us what’s happening:

Describe your issue in detail here.
I put alt=“A cute orange cat laying on its back.” in at the end of the image element, but I keep getting the error the alt value is set to something else and its wrong. I can’t figure out what is wrong. Any suggestions?

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>See more cat photos in our gallery.</p>

<!-- User Editable Region -->

      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute organe cat lying on its back">

<!-- User Editable Region -->

    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/122.0.0.0 Safari/537.36

Challenge Information:

Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 9

You appear to have created this post without editing the template. Please edit your post to Tell us what’s happening in your own words.
Learning to describe problems is hard, but it is an important part of learning how to code.
Also, the more you say, the more we can help!

Welcome to the forum @Tammie

You have a typo.

Happy coding

The alt text should read: ‘A cute orange cat lying on its back’

Your alt text reads: ‘A cute organe cat laying on its back.’

Check carefully - there are three typos to correct here.

Changed the ‘laying’ to ‘lying’ and changed " " to ’ ', but it still isn’t working.

Changed the ’ ’ back to " " and still isn’t accepting.

It was the typo in orange. Thanks!!

Thanks! I corrected the typos and its running.

1 Like