Learn HTML Forms by Building a Registration Form - Step 20

I added the submit input to the form with both type and value attribute with there value. what am i doing wrong

Q:To handle the form submission, after the last fieldset element add an input element with the type attribute set to submit and the value attribute set to Submit.

Your code so far

<!-- file: index.html -->
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>Registration Form</title>
    <link rel="stylesheet" href="styles.css" />
  </head>
  <body>
    <h1>Registration Form</h1>
    <p>Please fill out this form with the required information</p>
    <form method="post" action='https://register-demo.freecodecamp.org'>

<!-- User Editable Region -->

      <fieldset>
        <label for="first-name">Enter Your First Name: <input id="first-name" type="text" /></label>
        <label for="last-name">Enter Your Last Name: <input id="last-name" type="text" /></label>
        <label for="email">Enter Your Email: <input id="email" type="email" /></label>
        <label for="new-password">Create a New Password: <input id="new-password" type="password" /></label>
      </fieldset>
      <fieldset></fieldset>
      <fieldset></fieldset>
      <input type="Submit" value="submit">


<!-- User Editable Region -->

    </form>
  </body>
</html>
/* file: styles.css */
body {
  width: 100%;
  height: 100vh;
  margin: 0;
  background-color: #1b1b32;
  color: #f5f6f7;
}

label {
  display: block;
  margin: 0.5rem 0;
}

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/119.0.0.0 Safari/537.36

Challenge Information:

Learn HTML Forms by Building a Registration Form - Step 20

You appear to have created this post without editing the template. Please edit your post to Tell us what’s happening in your own words.
Learning to describe problems is hard, but it is an important part of learning how to code.
Also, the more you say, the more we can help!

Welcome to the community @Starterman !

Try making the values identical to the way they are in the instructions, including upper and lower case lettering. See if that works.

I hope this helps you.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.