Not accepting my Media Q or FLexbox

Tell us what’s happening:
its saying I don’t have any flexboxes or media Query’s but I do…

Your code so far

.container {

  display: flex;

  font-size: 1.5em;

  width: 100%;

  background: black; /* edit here */

}


@media (min-width: 425px) {

  nav > ul {

    width: 20em;

    display: flex;

    list-style-type: none;

    flex-direction: row;

    justify-content: space-around;

  }

}
Replace these two sentences with your copied code.
Please leave the ``` line above and the ``` line below,
because they allow your code to properly format in the post.

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/101.0.4951.64 Safari/537.36 Edg/101.0.1210.47

Challenge: Build a Product Landing Page

Link to the challenge:

I’ve edited your post for readability. When you enter a code block into a forum post, please precede it with a separate line of three backticks and follow it with a separate line of three backticks to make it easier to read.

You can also use the “preformatted text” tool in the editor (</>) to add backticks around text.

See this post to find the backtick on your keyboard.
Note: Backticks (`) are not single quotes (’).

Have you linked the css to the html by using the <link> tag, that might be the problem

Sample usage:

<link href="styles.css">

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.