Responsive web design Step 35

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here. Hi Colleagues, I have been stack in step 35 for the past two days. I dont know what I am doing wrong. The response am getting is: " Your form element should have an action attribute with the value https://freecatphotoapp.com/submit-cat-photo"

my code for the step is:

Please advise what am doing wrong

   **Your code so far**
<html>
 <body>
   <h1>CatPhotoApp</h1>
   <main>
     <section>
       <h2>Cat Photos</h2>
       <!-- TODO: Add link to cat photos -->
       <p>Click here to view more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a>.</p>
       <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
     </section>
     <section>
       <h2>Cat Lists</h2>
       <h3>Things cats love:</h3>
       <ul>
         <li>cat nip</li>
         <li>laser pointers</li>
         <li>lasagna</li>
       </ul>
       <figure>
         <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.">
         <figcaption>Cats <em>love</em> lasagna.</figcaption>  
       </figure>
       <h3>Top 3 things cats hate:</h3>
       <ol>
         <li>flea treatment</li>
         <li>thunder</li>
         <li>other cats</li>
       </ol>
       <figure>
         <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/cats.jpg" alt="Five cats looking around a field.">
         <figcaption>Cats <strong>hate</strong> other cats.</figcaption>  
       </figure>
     </section>
     <section>
       <h2>Cat Form</h2>
       <form action= "/https://www.freecatphotoapp.com/submit-cat-photo">
</form>
     </section>
   </main>
 </body>
</html>
   **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/102.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Step 35

Link to the challenge:

you have to remove / in beginning of url

Thanks i was able to find the error

hi! im also stuck in this step, may i know what the error is?