Step 21- I don' know that is not working

Can someone please help? I don’t understand what is missing ,
Is giving me this error below, I added img after the /ul and still does not work

Hint

There should be an img element right after the closing </ul> tag.

  **Your code so far**
<html>
<body>
  <h1>CatPhotoApp</h1>
  <main>
    <section>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>Click here to view more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a>.</p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
    </section>
    <section>
      <h2>Cat Lists</h2>
      <h3>Things cats love:</h3>
      <ul>
        <li>cat nip</li>
        <li>laser pointers</li>
        <li>lasagna</li>
        </ul>
        <a> <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" <alt="A slice of lasagna on a plate."> </a>
       

    </section>
  </main>
</body>
</html>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/102.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Step 21

Link to the challenge:

Hi @rach06 ,

Why are you adding the a tags ? You’re not supposed to.

You also have a < that shouldn’t be there :

because when I dont is giving me this error:

The new image does not have an alt attribute. Check that there is a space after the opening tag’s name and/or there are spaces before all attribute names.

omg thankyou it worked now

1 Like