Technical Documentation Page - Build a Technical Documentation Page

Tell us what’s happening:

Hi, there is one thing I can’t pass.

  • Each .nav-link should have an href attribute that links to its corresponding .main-section (e.g. If you click on a .nav-link element that contains the text “Hello world”, the page navigates to a section element with that id).

I checked the href value, id of each main section, and the header text, they should be the same but my Character set section is not responding apparently. I can’t find the problem.

Your code so far

WARNING

The challenge seed code and/or your solution exceeded the maximum length we can port over from the challenge.

You will need to take an additional step here so the code you wrote presents in an easy to read format.

Please copy/paste all the editor code showing in the challenge from where you just linked.

Replace these two sentences with your copied code.
Please leave the ``` line above and the ``` line below,
because they allow your code to properly format in the post.

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Technical Documentation Page - Build a Technical Documentation Page

Link to the challenge:

It seems there is the last part of your CSS missing in the codepen.

But the issue you are failing the test is this

<a class="nav-link" href="#Character_set=">Character set</a>

are you sure that href links somewhere?

I… I’m in loss of words, can’t believe I didn’t notice the small mistake :smiling_face_with_tear:

Thank you for the help, I just needed another pair of eyes

1 Like