Technical Documentation Page - Build a Technical Documentation Page

My code keeps failing on the following step. I cant understand why after going through it multiple times. Any assistance would be much appreciated.

Each .nav-link should have an href attribute that links to its corresponding .main-section (e.g. If you click on a .nav-link element that contains the text “Hello world”, the page navigates to a section element with that id).

Your code so far

WARNING

The challenge seed code and/or your solution exceeded the maximum length we can port over from the challenge.

You will need to take an additional step here so the code you wrote presents in an easy to read format.

Please copy/paste all the editor code showing in the challenge from where you just linked.

Replace these two sentences with your copied code.
Please leave the ``` line above and the ``` line below,
because they allow your code to properly format in the post.

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/106.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Technical Documentation Page - Build a Technical Documentation Page

Link to the challenge:

Hi there, we cannot see your code in your post as you have neglected to follow the instructions in the template that explain that you need to copy it into the code block area.

Edit the post to add your code please.

Apologise, I thought i had copied it across. I am now getting an error when trying to load my code - “Sorry, new users can only put 2 links in a post.”

Just use your mouse to copy the code into the post.

Still receiving the same error.

Can you take a screenshot because I am not clear what you are attempting to do. Clearly you are able to post, so copying into post is just like typing?

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.