Tribute Page - Build a Tribute Page

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

So the problem I’m having is around the a element. It says give the id tribute-link, link an href and set target to _blank but for some reason still says I’m wrong?? Tried first in Safari, then Google Chrome but still nothing doing.

Your code so far

<!-- file: index.html -->
<!Doctype html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Survey Form</title>
    <link rel="stylesheet" href="styles.css">
  </head>
  <main id="main">
    <h1 id="title">Pat Stay</h1>
    <div id="img-div">
      <img id="image" src="https://tribute-page.freecodecamp.rocks" alt="Pat Stay on Stage">
        <figcaption id="img-caption">Pat Stay on Stage
        </figcaption>
    </div>
    <h2 id="tribute-info">This is a page to remember one of battle raps greatest performers, the late, great Pat Stay #LLPS</h2>
    <p id="tribute-link">Please consider visiting <a id="tribute-link" href="https://patstay.com/" target="blank"> Pat's website</a> to purchase any items on sale and support his family in the wake of his passing.<p>

  </main>
/* file: styles.css */
img{max-width: 100%; display: block;
margin-right: auto;
margin-left: auto;}
div{
figcaption{display: inline;}

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/107.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Tribute Page - Build a Tribute Page

Link to the challenge:

ids in HTML should be unique, which means only one element on the page can have the id attribute set to tribute-link. So remove that from the p element. Also, the target attribute on that link should be set to _blank. Does yours have an underscore at the beginning?

Awesome thanks! That’s sorted it all out.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.