Code should not have any div tag

Code should not have any div tag
0.0 0

#1

there is no div tag in my code ,but when i run the test it gives eror that your code should not have any div tag.i am facing this problem in other tasks too.

https://learn.freecodecamp.org/responsive-web-design/applied-accessibility/wrap-radio-buttons-in-a-fieldset-element-for-better-accessibility


#2

Could you paste your actually code (including anything already there), rather than just a screenshot as this means someone can try you code to see what is/isn’t working?

When you paste your code, make sure you put it inbetween three backticks:

```
// paste code here
```


#3
<h1>Deep Thoughts with Master Camper Cat</h1>
<main>
  <!--mycode-->
  <article>
    <h2>The Garfield Files: Lasagna as Training Fuel?</h2>
    <p>The internet is littered with varying opinions on nutritional paradigms, from catnip paleo to hairball cleanses. But let's turn our attention to an often overlooked fitness fuel, and examine the protein-carb-NOM trifecta that is lasagna...</p>
  </article>

  <img src="samuraiSwords.jpeg" alt="">

  <article>
    <h2>Defeating your Foe: the Red Dot is Ours!</h2>
    <p>Felines the world over have been waging war on the most persistent of foes. This red nemesis combines both cunning stealth and lightening speed. But chin up, fellow fighters, our time for victory may soon be near...</p>
  </article>

  <img src="samuraiSwords.jpeg" alt="">

  <article>
    <h2>Is Chuck Norris a Cat Person?</h2>
    <p>Chuck Norris is widely regarded as the premier martial artist on the planet, and it's a complete coincidence anyone who disagrees with this fact mysteriously disappears soon after. But the real question is, is he a cat person?...</p>
  </article>
</main>

(this is the link of challenge https://learn.freecodecamp.org/responsive-web-design/applied-accessibility/wrap-content-in-the-article-element)


#4

Looks correct and goes through fine for me… Maybe refresh your browser and then try your code again?


#5

Try doing the challenge again. I think you might have change some code which you weren’t supposed to. Just change the tags that are mentioned in instructions it will solve the problem.


#6

This code passes the test for me. Are you still having trouble with this?


#7

yes , i am also facing this problem in other challenges too…even after refreshing the browser


#8

Copy your code somewhere.
Then ‘Reset All Code’
After this, again paste/type your code and then try to run the tests…
Hope this helps :slight_smile: