It's asking for a u1 opening tag and won't accept it?

This is what its telling me:

Test

Sorry, your code does not pass. Hang in there.

Hint

Your ul element should have an opening tag. Opening tags have this syntax: <elementName>.

I’m not sure I’ve done anything wrong since I’m pretty sure I’ve put in an opening tag.
Am I doing something wrong? Maybe I’m misunderstanding something I can’t see?

  **Your code so far**
<html>
<body>
  <h1>CatPhotoApp</h1>
  <main>
    <section>
    <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>Click here to view more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a>.</p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
    </section>
    <section>
      <h2>Cat Lists</h2>
      <h3>Things cats love:</h3>
      <u1>
      </u1>
    </section>
  </main>
</body>
</html>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.5060.53 Safari/537.36

Challenge: Step 19

Link to the challenge:

HI @riolu !

Welcome to the forum!

It looks like your wrote the number 1 here

But this is incorrect

Those aren’t supposed to be ones.
It is supposed to be the letter “l” because the element is called Unordered List.

Hope that helps!

ahh, thank you! now that I look at it, the font looks really close but it was definitely asking for an L.