Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.


Even code camp is telling me the link works! Where is the typo?

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->

<!-- User Editable Region -->

      <p>See more <a href="https://freecatphotoapp.com/">cat photos <a/> in our gallery.</p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com">link to cat pictures</a>

<!-- User Editable Region -->

      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/116.0.0.0 Safari/537.36 Edg/116.0.1938.62

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 12

Link to the challenge:

You have two spaces between your link and the rest of your paragraph. move your closing a tag back one space.

2 Likes

Hi there and welcome to our community!

There are three things here:

  1. As mentioned by @anon86258595, you need to remove the extra space directly after the word ‘photos’.
  2. You have incorrect syntax in your closing anchor tag - check the position of the /.
  3. There is an error in the instructions for this step - the url won’t be accepted for this step unless you remove the / at the end.
2 Likes

I made the first two mess ups the second time around, but #3 was for sure my main mistake, didn’t realize it was without the slash. It worked! Appreciate the help!

1 Like

Appreciate the help boss!