Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 15

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <h2>Cat Photos</h2>
      <!-- TODO: Add link to cat photos -->
      <p>See more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a> in our gallery.</p>
  

<!-- User Editable Region -->

      <p>
      <a href="https://freecatphotoapp.com">
      <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg"
      alt="A cute orange cat lying on its back."
      </a>
      </p>
      </main>

<!-- User Editable Region -->

  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/114.0.0.0 Safari/537.36

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 15

Link to the challenge:

Please Tell us what’s happening in your own words.

Learning to describe problems is hard, but it is an important part of learning how to code.

Also, the more you say, the more we can help!

I’ve run this over a dozen times, and I have no idea what’s wrong with the code. I’ve looked up solutions online and even copied and pasted the format for embedding a link in an image. Nothing seems to be working, but the format and spacing look correct.

I don’t see the ending > for your img.

Also why did you add a p element around everything? The challenge didnt ask you to add one, and didnt start you out with one either. The only thing you are supposed to add in this step is the link

1 Like

The paragraph tag was from an earlier step and applied to now deleted text.

I see I was missing the ending for img. Thanks for pointing it out.

1 Like

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.