Learn HTML Forms by Building a Registration Form - Step 17

Tell us what’s happening:
I keep getting this error when I submit my code, even after putting a space after the “:”
" You should add the third input after the label text Enter Your Email:, and include a space after the colon."
Am I that stupid that I am missing something?
Thanks!

Your code so far

<!-- file: index.html -->
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>Registration Form</title>
    <link rel="stylesheet" href="styles.css" />
  </head>
  <body>
    <h1>Registration Form</h1>
    <p>Please fill out this form with the required information</p>
    <form method="post" action='https://register-demo.freecodecamp.org'>
      <fieldset>
        <label>Enter Your First Name: <input/></label>
      <label>Enter Your Last Name: <input/></label>
      <label>Enter Your Email: <input/></label>
      <label>Create a New Password: <input/></label>
      </fieldset>
      <fieldset></fieldset>
      <fieldset></fieldset>
    </form>
  </body>
</html>
/* file: styles.css */
body {
  width: 100%;
  height: 100vh;
  margin: 0;
  background-color: #1b1b32;
  color: #f5f6f7;
}

label {
  display: block;
  margin: 0.5rem 0;
}

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:107.0) Gecko/20100101 Firefox/107.0

Challenge: Learn HTML Forms by Building a Registration Form - Step 17

Link to the challenge:

Your solution works from my end. Please try one of the following steps to move forward.

Click on the “Restart Step” button and force a refresh of your page with CTRL + F5 then try to paste the code in again.

or - Try the step in incognito or private mode.

or - Disable any/all extensions that interface with the freeCodeCamp website (such as Dark Mode, Ad Blockers, or Spellcheckers), and set your browser zoom level to 100%. Both of these factors can cause tests to fail erroneously.

or - Ensure your browser is up-to-date or try a different browser.

I hope one of these will work for you.

I tried on Chrome and it worked fine, thank you for your help.

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.