Run test is not completing

the run test is saying that I don’t have an “a” element

  **Your code so far**

<h2>CatPhotoApp</h2>
<main>



<img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back.">

<p>Kitty ipsum dolor sit amet, shed everywhere shed everywhere stretching attack your ankles chase the red dot, hairball run catnip eat the grass sniff.</p>
<p>Purr jump eat the grass rip the couch scratched sunbathe, shed everywhere rip the couch sleep in the sink fluffy fur catnip scratched.</p>
</main>

<a href="https://www.freecodecamp.org">this links to freecodecamp.org</a>

<a href="https://www.freecatphotoapp.com">cat photos</a>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/95.0.4638.69 Safari/537.36

Challenge: Link to External Pages with Anchor Elements

Link to the challenge:

You have two a elements. You should only have one.

if you delete the freecodecamp.org link it does passes the test.
Also if you have that link after the cat photos link would pass the test too.
The test only reads the first anchor element and if it’s not the cat photos link it fails. if you change the order it will pass… so this did pass the test:

Mod Edit : SOLUTION REDACTED

It is great that you solved the challenge, but instead of posting your full working solution, it is best to stay focused on answering the original poster’s question(s) and help guide them with hints and suggestions to solve their own issues with the challenge.

We are trying to cut back on the number of spoiler solutions found on the forum and instead focus on helping other campers with their questions and definitely not posting full working solutions.

1 Like

Thanks :slight_smile: I’ll keep it in mind