Code is not being recognized when running the test

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.

<h2>CatPhotoApp</h2>

<main>

<img src="https://www.freecatphotoapp.com/your-image.jpg" alt="A business cat wearing a necktie.">

<p>Kitty ipsum dolor sit amet, shed everywhere shed everywhere stretching attack your ankles chase the red dot, hairball run catnip eat the grass sniff.</p>

<p>Purr jump eat the grass rip the couch scratched sunbathe, shed everywhere rip the couch sleep in the sink fluffy fur catnip scratched.</p>

</main>

the code above does render the image of the cat in a tie, But the TEST tells me I need to add the src element which as you can see, it is already there. I have disabled any ad blockers and I do not use Dark Mode. This is FRUSTRATING!

  **Your code so far**

<h2>CatPhotoApp</h2>
<main>
<img src="https://www.freecatphotoapp.com/your-image.jpg" alt="A business cat wearing a necktie.">
<p>Kitty ipsum dolor sit amet, shed everywhere shed everywhere stretching attack your ankles chase the red dot, hairball run catnip eat the grass sniff.</p>
<p>Purr jump eat the grass rip the couch scratched sunbathe, shed everywhere rip the couch sleep in the sink fluffy fur catnip scratched.</p>
</main>
  **Your browser information:**

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_14_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/92.0.4515.159 Safari/537.36

Challenge: Add Images to Your Website

Link to the challenge:

I’ve edited your post for readability. When you enter a code block into a forum post, please precede it with a separate line of three backticks and follow it with a separate line of three backticks to make it easier to read.

You can also use the “preformatted text” tool in the editor (</>) to add backticks around text.

See this post to find the backtick on your keyboard.
Note: Backticks (`) are not single quotes (’).

It looks like you are using the wrong image

Now set the src attribute so that it points to the url https://www.bit.ly/fcc-relaxing-cat

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.