Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 43

Tell us what’s happening:
Describe your issue in detail here.
hey guys I’m stuck on that step I don’t know why.

Your code so far

<html>
  <body>
    <main>
      <h1>CatPhotoApp</h1>
      <section>
        <h2>Cat Photos</h2>
        <!-- TODO: Add link to cat photos -->
        <p>Click here to view more <a target="_blank" href="https://freecatphotoapp.com">cat photos</a>.</p>
        <a href="https://freecatphotoapp.com"><img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/relaxing-cat.jpg" alt="A cute orange cat lying on its back."></a>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Lists</h2>
        <h3>Things cats love:</h3>
        <ul>
          <li>cat nip</li>
          <li>laser pointers</li>
          <li>lasagna</li>
        </ul>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/lasagna.jpg" alt="A slice of lasagna on a plate.">
          <figcaption>Cats <em>love</em> lasagna.</figcaption>  
        </figure>
        <h3>Top 3 things cats hate:</h3>
        <ol>
          <li>flea treatment</li>
          <li>thunder</li>
          <li>other cats</li>
        </ol>
        <figure>
          <img src="https://cdn.freecodecamp.org/curriculum/cat-photo-app/cats.jpg" alt="Five cats looking around a field.">
          <figcaption>Cats <strong>hate</strong> other cats.</figcaption>  
        </figure>
      </section>
      <section>
        <h2>Cat Form</h2>
        <form action="https://freecatphotoapp.com/submit-cat-photo">
          <input type="text" name="catphotourl" placeholder="cat photo URL" required>
<input type="Submit"  button="Submit"
        </form>
      </section>
    </main>
  </body>
</html>

Your browser information:

User Agent is: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/16.1 Safari/605.1.15

Challenge: Learn HTML by Building a Cat Photo App - Step 43

Link to the challenge:

The capital S does not match the requirement for using type submit

Hey, I also tried something else, its still error
<input type="Submit">this is a button. <button>Submit</button>

please reset the code.

You will be shown this button code

         <button>Submit</button>

All they are asking for is to add the type attribute to this.
That means you should add it to the button opening tag.

I’ve edited your code for readability. When you enter a code block into a forum post, please precede it with a separate line of three backticks and follow it with a separate line of three backticks to make it easier to read.

You can also use the “preformatted text” tool in the editor (</>) to add backticks around text.

See this post to find the backtick on your keyboard.
Note: Backticks (`) are not single quotes (').

thank you I was wondering why the code wasn’t showing

let me try and see how it fares

it worked thank you!!

1 Like