Outlook html signature showing gaps and white spaces between slices

I recently made an email signature using photoshop (slicing method), it’s working fine on Gmail and even in my server (Roundcube) except for outlook, it’s showing a white space between every slice… how can I fix that please, it’s been a week now since I’m trying to fix this… I need your help…

some people suggested that I need to remove white space between every td I also tried the display: block; tried even to make my signature smaller tried changing the background and still nothing.

I really need ur help with this…

I attached down below, the HTML code I’m using for my signature along with a screenshot showing the white spaces.

thanks in advance.
see screenshot down below

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<style media="screen" type="text/css">
	td {line-height:0; font-size: 0.0em; }
	img { display: block; float: left; padding: 0; align: absbottom; align: texttop; }
</style>
</head>
<!-- Paste Code Under This Line
_________________________________________________________________________________ -->
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<!-- Save for Web Slices (signature.psd) -->
<table id="Tableau_01" width="500" height="153" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
	<tr>
		<td rowspan="5">
			<img src="https://i.postimg.cc/XqrxsnJw/moshe-01.png" width="166" height="153" alt=""></td>
		<td colspan="2">
			<img src="https://i.postimg.cc/Vv2gT2r2/moshe-02.png" width="334" height="54" alt=""></td>
	</tr>
	<tr>
		<td colspan="2">
			<a href="mailto:moshe@accutures.com"><img src="https://i.postimg.cc/XNPspBHx/moshe-03.png" width="334" height="30" alt=""></a></td>
	</tr>
	<tr>
		<td colspan="2">
			<a href="tel:+972-545994273"><img src="https://i.postimg.cc/fT0BXW1s/moshe-04.png" width="334" height="27" alt=""></a></td>
	</tr>
	<tr>
		<td>
			<a href="https://www.accutures.com"><img src="https://i.postimg.cc/T3MQcMXD/moshe-05.png" width="210" height="29" alt=""></a></td>
		<td>
			<a href="https://www.linkedin.com/in/moshebazer/"><img src="https://i.postimg.cc/nh42RRHw/moshe-06.png" width="124" height="29" alt=""></a></td>
	</tr>
	<tr>
		<td colspan="2">
			<img src="https://i.postimg.cc/d0JBz23Q/moshe-07.png" width="334" height="13" alt=""></td>
	</tr>
</table>
<!-- End Save for Web Slices -->
</body>
<!-- Keep Pasted Code Above This Line!
_________________________________________________________________________________ -->
</html>

Without trying to build your code, I’m going to hazard an educated guess and say it’s your colspans.
Outlook is the hardest to build email templates for and often requires a lot of extra code/work to get it just right.
Adding “display: block” will make no difference here
Try nesting your tables where you have the colspans to wrap those layouts

This topic was automatically closed 182 days after the last reply. New replies are no longer allowed.