Requesting help with 2 test failures on my product landing page

Requesting help with 2 test failures on my product landing page
0

#1

I’ve been returning 11 (Within the form, there is a submit with corresponding id=“submit”) and 2. (My product landing page should have at least one media query) for hours now and just can’t seem to get it right.

What exactly wrong with this code:

<form id="form" action="https://www.freecodecamp.com/email-submit">
        <input name="email" id="email" type="email" placeholder="Enter your email address" required/>
        <input id="submit" type="submit" value="Sign up!" class="btn"></input>
      </form>

And this code?

body {
  margin: 40px;
  font-family: "Special Elite", cursive;
  background-color: #abd9f0;
  margin-top: 40px;
 @media screen and (min-width: 480px) {
    body {
        background-color: blue;
    }
}
}

Here is the codepen link to the project:


#2

Hello. Your page looks very nice. I like the typography, however, before fixing these errors, I would redo the code, because it contains some errors. https://validator.w3.org/nu/ I usually check here. You have some ‘random’ tags in the code, for example, h7, p1 and I found some </input> where we don’t need it, because input is self-closing tag. I don’t know how much it impacts passing, but having a clean code helps. I always checked the validator when I worked on responsive design projects and I had no problems of passing.


#3

Thank you for that! I definitely looked over quite a bit of errors here…